Magnetiseren

Magnetiseren is zo oud als de mensheid bestaat en houdt in energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam welke niet goed doorstromen. Tijdens de behandeling kunt u gevoelens als warmte en kou ervaren. Magnetiseren betekent een uitwisseling van energieën. Magnetiseren (healing) gaat over het herstellen van onze balans tussen lichaam en geest en het herstellen van verbondenheid. Ziekte en stress ontstaan vaak door een verstoring in het evenwicht tussen lichaam en geest. Door deze verstoring ontstaan er blokkades in de geest en in het lichaam. Hierdoor kan de energie op bepaalde punten niet meer goed stromen en zo raakt men uit balans. Door middel van magnetiseren worden deze blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht.

Magnetiseren is er niet alleen om lichamelijke aandoeningen te genezen maar ook voor de innerlijke rust. Ik beoog een aanvulling te zijn op de reguliere geneeskunde. De gevestigde geneeskunde kan niet meer om het grote aantal mensen heen dat verlichting en genezing vindt bij de magnetiseur. Hervind je eigen kracht en vermogen door magnetiseren(healing). Magnetiseren is goed voor iedereen, ook voor kinderen. Magnetiseren kan u goed helpen en ondersteunen bij de volgende klachten: psychische klachten als stress, vermoeidheidsklachten, emotionele klachten, burn-out, onrust en angst, nek-, schouder-en rugklachten, slapeloosheid of slecht slapen, pijnklachten, spanningshoofdpijn, spierpijn, snellere genezing bij spierklachten, ademhalingsproblemen, maag-en darmklachten, faalangst, examenvrees.

Uw specifieke problemen staan er niet tussen? Waarschijnlijk kunt u gewoon bij de magnetiseur Patrick Klouth in Heerhugowaard terecht. Alle pijnplekken worden behandeld via het overdragen van helende energie met de handen. Voor de meeste mensen van ons zonder deze begaafdheid is het moeilijk te snappen, dus geef je er dus gewoon aan over. De kosten van een behandeling zijn 25 euro en de duur van een consult is ongeveer 30 minuten. Meestal zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, dit in gezamenlijk overleg. 

Bel voor een afspraak Patrick Klouth tel 0657 199233.

 

logo_transparant_version4
cropped-foto1.jpg